Η Ζάχαρη Προκαλεί Κακή Υγεία

Όταν τα αδρανή μέρη του σώματος έχουν γεμίσει με λίπος, τότε  η περίσσεια αποθέσεων λιπαρών οξέων θα αποθηκευτούν γύρω από τα κύρια συστήματα οργάνων όπως η καρδιά και τα νεφρά. Αυτό οδηγεί στον εκφυλισμό αυτών των οργάνων και με τη σειρά τους θα προκαλέσει κακή υγεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή ανοσοαπόκριση, κακή κυκλοφορία, υψηλή αρτηριακή πίεση και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

English below *** 1η Μάη αρχίζουμε άλλον ένα μήνα αποτοξίνωσης από την ζάχαρη για χορτοφάγους, βίγκαν και μή! Προσωπικά υπήρξα εθισμένη στην ζάχαρη και σαβουροφάγος για πάρα πολλά χρόνια! Από 1η Φλεβάρη που την έκοψα, νιώθω φανταστικά, έχασα κιλά, βελτιώθηκε η περιοδός μου και το δέρμα μου και αυξήθηκε η ενεργειά μου. ΤΕΛΟΣ η εξάρτηση!!!! Εκεί που κατανάλωνα πολύ ζάχαρη ημερησίως πλέον δεν μου λείπει σχεδόν καθόλου! Είμαι Κ Α Θ Α Ρ Η!!!!! 🙂 Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να μπεί στο facebook γκρουπ «Sugar-free Challenge, Αποτοξίνωση από την ζάχαρη”. . . May 1st we begin a detoxification from sugar for 1 month for Vegetarians and Vegans! I personally have been addicted to sugar for many many years! Since I cut it (February 1st), I've been feeling fantastic, I've lost kilos, my period and my skin has improved and my energy increased! I am Sugar – free warrior and I do not miss it at all! Anyone who wants to participate you can enter the facebook group: “Sugar-free Challenge, Αποτοξίνωση από την ζάχαρη”. . . . . #veganfoodlovers #foodgasm #instagreece #χωρίσζάχαρη #ingreece #greecestagram #kitchenbowl #χωριςζαχαρη #sugarfreedetox #foodblogfeed #greecelover_gr #greece🇬🇷 #sugarfreedesserts #sugardetoxclub #urbangreece #greek #veganforlife #wugreece #veganbreakfast #flavours #withoutsugar #αποτοξινωση #ingersgreece #greekfoodblogger #ζαχαρη #vegancuisine #αποτοξίνωση

A post shared by Pinelopi Kyriazi (@maniniopk) on

Μια ψεύτικη υψηλή ενέργεια

Η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης δίνει μια ψευδή αίσθηση ενέργειας. Όταν τρώτε ένα γλυκό φαγητό, η ενέργειά σας θα ανεβαίνει, ωστόσο, μόνο αισθάνεται ότι η ενέργειά σας ανεβαίνει. Στην πραγματικότητα, αυτή η ψεύτικη ενέργεια είναι πραγματικά το σώμα σας που διεγείρεται μέσω της απόκρισης στην πτήση ή την πάλη που μίλησα νωρίτερα. Μετά από αυτή την αντίδραση έχει φθαρεί, τα επίπεδα ενέργειας σας θα έρθουν συντρίβοντας καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν κάθε μέρα αφού έχουν φάει ένα φαγητό υψηλής ζάχαρης.

Τα παιδιά τρώνε πάρα πολλά επεξεργασμένα σάκχαρα. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν ADD μπορούν τελικά να θεραπευτούν μόνο με την εξάλειψη των μεταποιημένων σακχάρων στη διατροφή τους.  Οι συμπεριφορές και οι σωματικές αντιδράσεις που αισθάνονται αυτά τα παιδιά είναι η πτήση ή η καταπολέμηση των αντιδράσεων του νευρικού τους συστήματος. Όλες οι μορφές επεξεργασμένων σακχάρων, όπως γλυκό ζάχαρη, χυμός ζαχαροκάλαμου, σιρόπι καλαμποκιού, καφετιά ζάχαρη, ζάχαρη σε σκόνη και άλλα έχουν την ίδια επίδραση στο σώμα. Οι χημικές δομές αυτών των ενώσεων είναι πολύ επιβλαβείς για το σώμα και δεν πρέπει να καταναλώνονται σε συχνή βάση.

Τα σάκχαρα φρούτων είναι πολύ υγιή για εσάς. Οι μονοσακχαρίτες (απλά σάκχαρα) σε αυτά τα φυσικά τρόφιμα είναι σε μια δομή που είναι ευεργετική για τα κύτταρα σας. Η ζάχαρη φρούτων έχει πολύ διαφορετική επίδραση στο σώμα σας από ότι η μεταποιημένη ζάχαρη. Τα σάκχαρα φρούτων τρέφουν και ενεργοποιούν το σώμα φυσικά. Αυτή είναι η πραγματική ενέργεια σε σύγκριση με την ψεύτικη ενέργεια που λαμβάνεται από τα επεξεργασμένα σάκχαρα.

Τα κύτταρα σας απαιτούν σταθερά τα απλά σάκχαρα στα φρούτα, επειδή χρησιμεύουν για την τροφοδοσία του σώματος με τις καλύτερες ουσίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τρώνε πολλά φρούτα την ημέρα. Θα συνιστούσα να τρώω 4 με 5 κομμάτια φρούτων την ημέρα για καλύτερη υγεία.

Η πικρή αλήθεια της γλυκιάς & σουκραλόζης

Αυτό που πρόκειται να ανακαλύψετε είναι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές εδώ και αρκετό καιρό από την vaοργανισμούς υγείας. Παρακαλούμε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες σοβαρά επειδή υπάρχουν προγραμματισμένες ατζέντες για να αποκρύψετε αυτήν την αλήθεια και να τις χρησιμοποιήσετε εναντίον σας. Το αστερίσκο (γλυκό nutra) είναι στην πραγματικότητα χειρότερο για κατανάλωση από τη ζάχαρη. .Εισάγετε ότι αυτές οι ενώσεις είναι πολύ ισχυρές και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βιολογικές επιδράσεις στο σώμα σας. Το να δηλώνεις ότι είναι τοξικές είναι μια υποτίμηση.

Ο κατασκευαστής αυτών των ενώσεων γνωρίζει τους κινδύνους στην κατανάλωση κανονικών ποσοτήτων ουσιών ασπαρτάμης.