Πως Να Χάσετε Βάρος Με Ασφαλή Τρόπο

Η απώλεια βάρους είναι μια δια βίου δέσμευση. Παίρνει υπομονή και αυτοπειθαρχία για να κολλήσει με ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και να περιμένει τα τελικά αποτελέσματα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να βρουν τη μαγική συντόμευση που θα κάνει τη διαδικασία λίγο πιο σύντομη και λιγότερο δύσκολη.

Πολλά αντικαταθλιπτικά και συνταγογραφούμενα χάπια αγοράζονται για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία, τα φυσικά καταστήματα υγιεινής διατροφής, και ακόμη και στο διαδίκτυο. Αλλά είναι αυτά τα χάπια απώλειας βάρους τα θαυματουργά φάρμακα που ισχυρίζονται ότι είναι; Ή είναι απλά σπατάλη χρημάτων;

Πως Να Χάσετε Βάρος Πώς λειτουργούν;

Τα χάπια απώλειας βάρους συνταγής λειτουργούν με έναν από τους τρεις τρόπους. Τα περισσότερα χάπια στην αγορά απλώς καταστέλλουν την όρεξη και σας βοηθούν να τρώτε λιγότερα. Άλλοι έχουν ως στόχο να αυξήσουν την αίσθηση πληρότητας μετά το φαγητό. Ορισμένα από τα νεότερα χάπια απώλειας βάρους στην αγορά λειτουργούν αναστέλλοντας την απορρόφηση του λίπους. Πάνω από τα χάπια χάπια απώλειας βάρους συνήθως περιέχουν ένα διεγερτικό που βοηθά να μειώσει την όρεξή σας.

Ποιος πρέπει να τα πάρει;

Τα χάπια απώλειας βάρους συνιστώνται συχνότερα για άτομα που είναι παχύσαρκοι … οι άνθρωποι των οποίων το βάρος προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας. Ακόμη και με τα χάπια απώλειας βάρους, η θεραπεία της παχυσαρκίας περιλαμβάνει άσκηση, συμβουλευτική, διαιτητικές αλλαγές και συμπεριφορικές τροποποιήσεις. Αλλά τα χάπια απώλειας βάρους δεν χρησιμοποιούνται μόνο από παχύσαρκους ανθρώπους.

Είναι επίσης περιζήτητα από τους ανθρώπους που θέλουν έναν πιο γρήγορο τρόπο να επιτύχουν τους στόχους βάρους που έχουν θέσει για τον εαυτό τους. Όσο οι άνδρες και οι γυναίκες συνεχίζουν να συγκρίνονται με τα επιλεγμένα μερικά όμορφα, κοκαλιάρικα μοντέλα στις οθόνες τηλεόρασης και τις σελίδες περιοδικών, θα υπάρξει μια ισχυρή αγορά για τα χάπια απώλειας βάρους.

Είναι επικίνδυνα;

Τα χάπια απώλειας βάρους είναι ένα φάρμακο όπως ακριβώς και κάθε άλλο είδος φαρμάκου. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα συστατικά οποιουδήποτε φαρμάκου που τοποθετείτε στο σώμα σας.

Πως Να Χάσετε Βάρος Με ΑσφάλειαΠάντα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας

Εργαστείτε σε συνεννόηση με τον φυσικό σας πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε ένα χάπι χάπι απώλειας βάρους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Ο γιατρός σας μπορεί να αξιολογήσει τους γενικούς στόχους διαχείρισης βάρους και αυτός ή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την επιτυχία ή τις παρενέργειες του φαρμάκου. Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το χάπι απώλειας βάρους που αποφασίζετε να δοκιμάσετε.

Γνωρίστε την πηγή

Τα χάπια απώλειας βάρους που αγοράζονται μέσω του Διαδικτύου μπορεί να προέρχονται από το γκαράζ ενός πωλητή t-shirt (αυτό συνέβη πραγματικά!) Αν αποφασίσετε να αγοράσετε τα χάπια απώλειας βάρους σε απευθείας σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει την εταιρεία που αγοράζετε από έτσι ώστε να μπορείτε βεβαιωθείτε ότι σας στείλουν την κατάλληλη συμπλήρωση.

Διαβάστε τα Συστατικά

Ορισμένα χάπια απώλειας βάρους περιέχουν το ephedra συστατικό (επίσης γνωστό ως εφεδρίνη και ma huang.) Αυτό το διεγερτικό έχει πρόσφατα έρθει κάτω από πολλή εξέταση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τις συνδέσεις του με την ασθένεια και τις παρενέργειες. Το Ephedra έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρδιακές προσβολές, επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικά επεισόδια. Είναι ένα ισχυρό και επικίνδυνο διεγερτικό που μπορεί να βλάψει το κεντρικό νευρικό σύστημα και την καρδιά.

Προσέξτε την εξάρτηση

Τα χάπια απώλειας βάρους που περιέχουν αμφεταμίνη ή άλλα διεγερτικά μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα στέρησης όταν αποφασίσετε να διακόψετε τη φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί να γίνετε εθισμένοι σε αυτούς τους τύπους χάπια και δεν μπορείτε να σταματήσετε να τους παίρνετε.

Η μακροχρόνια χρήση χάπια απώλειας βάρους μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να αναπτύξετε σοβαρές παρενέργειες. Τα χάπια απώλειας βάρους που προκαλούν διέγερση μπορεί να προκαλέσουν σύνδρομο έκρηξης επινεφριδίων, το οποίο μπορεί να χρειαστεί χρόνια για να διορθωθεί.

Πως Να Χάσετε Βάρος Με Ασφαλή ΤρόποΧρήσιμες Συμβουλές

1. Ελέγχετε πάντα με τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης. Βεβαιωθείτε ότι αυτός ή αυτή γνωρίζει ποιο χάπι πρόκειται να προσπαθήσετε και να κανονίσετε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

2. Εάν ο γιατρός σας συνταγογραφεί ένα χάπι απώλειας βάρους για σας, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνει. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα χάπι απώλειας βάρους, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό. Μην υπερβείτε για να δοκιμάσετε και να αποκτήσετε ταχύτερα αποτελέσματα.

3. Χρησιμοποιήστε τα χάπια απώλειας βάρους σε συνδυασμό με τροποποιήσεις συμπεριφοράς, διαιτητικές αλλαγές και ένα πρόγραμμα άσκησης για να διασφαλίσετε ότι εάν επιτευχθούν αποτελέσματα απώλειας βάρους με το χάπι, θα είστε σε θέση να διακόψετε τη χρήση τους χωρίς να παρεμποδίζετε την πρόοδό σας.

4. Παρακολουθήστε τον εαυτό σας προσεκτικά ενώ παίρνετε το χάπι απώλειας βάρους. Καταγράψτε την πρόοδό σας καθώς και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να αισθανθείτε. Και βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε τόσο στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

5. Εάν ο γιατρός σας δεν σας συμβουλεύσει διαφορετικά, προγραμματίστε να πάρετε το χάπι απώλειας βάρους για μέγιστο διάστημα έξι έως οκτώ εβδομάδων. Αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται για μακροχρόνια χρήση και οι παρενέργειες μπορεί να συμβούν.

6. Εάν δεν χάσετε βάρος, σταματήστε να παίρνετε τα χάπια απώλειας βάρους. Συμβουλευτείτε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τυχόν αλλαγές στον τρόπο ζωής ή την φαρμακευτική αγωγή που μπορείτε να ενσωματώσετε για να επιτύχετε αποτελέσματα.