Βλαβερές Οι Γλυκαντικές Ουσίες

Όπως έχω πει ήδη σε προηγούμενο άρθρο, υπάρχει μια ατζέντα για την τοποθέτηση αυτών των ενώσεων σε διάφορα προϊόντα. Αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ατζέντα, τότε να την ερευνήσετε μόνοι σας. Δεν είμαι κάποια που προσπαθεί να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Σας προκαλώ να κάνετε τη δική σας έρευνα και να δείτε αν μπορείτε να αποδείξετε τι λέω λάθος.

Στην προσπάθειά μου να αποδείξω ότι δεν είναι σωστό, εσείς θα μου αποδείξετε σωστό.

Η κατανομή της ασπαρτάμης είναι μια πτητική ουσία, που σημαίνει ότι διασπάται πολύ εύκολα υπό κανονικές συνθήκες αποθήκευσης. Πρωτίστως, όλες οι ενώσεις ασπαρτάμης διασπώνται σε μεθανόλη (αλκοόλη), η οποία είναι γνωστή νευροτοξίνη. Η μεθανόλη με το χρόνο στη συνέχεια θα διασπαστεί σε φορμαλδεΰδη που είναι μια πολύ δραστική χημική ουσία που βλάπτει τα κύτταρα και τη γενετική του σώματος.

Πολλά γλυκάΑυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως αλτσχάιμερ, λύκο, σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) τη νόσο του Parkinson.

Η μεθυλική αλκοόλη που σχηματίζεται από την ασπαρτάμη είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρή από το αλκοόλ που βρίσκεται σε ένα φυσιολογικό αλκοολούχο ποτό. Οι αντιδράσεις στα προϊόντα της ασπαρτάμης περιλαμβάνουν τα εξής: πονοκεφάλους, ναυτία, κατάθλιψη, κόπωση, καρδιακή παλλινδρόμηση, , επιληπτικές κρίσεις και ακόμη και θάνατο.

Η κατανάλωση υψηλών ποσοτήτων ασπαρτάμης μπορεί επίσης να αυξήσει τις επιθυμίες σας για υδατάνθρακες.

Εξήγησα προηγουμένως ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κενών υδατανθράκων (ραφιναρισμένα αλεύρια, ζυμαρικά, ρύζι, τσιπς) θα οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Αρχικά, οι επιδράσεις των χημικών ουσιών ασπαρτάμης στο σώμα φαίνεται να αλλάζουν βασικές ορμόνες δημιουργώντας έτσι ανισορροπίες στους νευροδιαβιβαστές και να εμποδίζουν άλλες ορμόνες πρόδρομοι. Λοιπόν, γιατί δεν έχετε ακούσει για αυτούς τους κινδύνους πριν από τώρα;

Ας δούμε τι γίνεται…

Η βιομηχανία διατροφής είναι μια αγορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε πολλούς οργανισμούς. Προφανώς, δεν θέλουν αυτές τις μυστικές πληροφορίες να βγουν έξω στα δημόσια αυτιά αν ξέρεις τι εννοώ.

Τα παιδιά αγαπούν να καταναλώνουν γλυκά σε καθημερινή βάση. Πολλά από τα προϊόντα διατροφής που καταναλώνουν αυτά τα παιδιά έχουν γλυκαντικά ασπαρτάμης σε αυτά. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους τους γονείς να βγάλουν τα παιδιά τους από τα είδη διατροφής ασπαρτάμης. Αυτά τα τρόφιμα δεν είναι υγιεινά γι ‘αυτά. Υπάρχουν πολλές υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που απολαμβάνουν.

Πολλά παιδιά διαγιγνώσκονται με ADD και άλλες διαταραχές της διάθεσης. Πολλές από αυτές τις καταστάσεις ταξινομούνται ως υπερβολικές, προβλήματα συμπεριφοράς και άλλες, όταν στην πραγματικότητα αυτά τα παιδιά επηρεάζονται από τα τρόφιμα που τρώνε. Ελέγξτε την πρόσληψη τροφής ενός κανονικού παιδιού για μια μέση μέρα και θα διαπιστώσετε ότι τρώνε πολύ ζάχαρη και αντικείμενα με ασπαρτάμες και άλλες χημικές ουσίες σε αυτά.

Αυτή η καθημερινή κατανάλωση αυτών των γλυκαντικών έχει βλαβερή επίδραση στο νευρικό τους σύστημα και ως εκ τούτου γίνεται που εκφράζονται ως διαταραχές διάθεσης και προβλήματα συμπεριφοράς. Πάρτε αυτά τα παιδιά από τη ζάχαρη και αυτά τα γλυκαντικά και να τα παρακολουθήσετε.

Μητέρες & ασπαρτάμη.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είναι έγκυος τότε θα έλεγα απλά να μείνετε μακριά από αυτά τα επικίνδυνα γλυκαντικά για πάντα. Σιγουρευτείτε ότι διαβάζετε τις ετικέτες και κάνετε μια συνειδητή πρόθεση να έχει όλη η οικογένεια να κρατήσει καθαρό από αυτά τα προϊόντα. Θα βοηθήσει ολόκληρη την οικογένειά σας να σας διαβεβαιώσω.

Εάν είστε έγκυος και καταναλώνετε ασπαρτάμη φαγητά, θα πληγώσετε μόνο την ανάπτυξη του παιδιού.

Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές ανισορροπίες και άλλες κυτταρικές βλάβες. Βλάπτετε επίσης τον εαυτό σας. Δεν αξίζει την τιμή για να έχετε στη διατροφής σας. Παρακαλώ εκπαιδεύστε τον εαυτό σας περισσότερο σε αυτό το θέμα για να μπορεί να σώσει την υγεία σας και την υγεία του μωρού.

steviaΠροϊόντα για να αποφύγετε

Εάν πίνετε δίαιτα σόδας τότε είναι πιθανότατα καταναλώνετε ασπαρτάμη. Οι περισσότερες σόδες διατροφής και πολλά άλλα ποτά γλυκαίνονται με ένα από τα υποκατάστατα ζάχαρης ασπαρτάμης. Μπορείτε να ελέγχετε όλα τα προϊόντα που περιέχουν διάφορες μορφές ασπαρτάμης!  Διαβάστε τις ετικέτες σας και πετάξτε όλα τα στοιχεία που έχουν αυτές τις ενώσεις σε αυτά. Αναλάβετε την ευθύνη για τη διατροφή σας. Αν επιλέξετε να συνεχίσετε να καταναλώνετε ασπαρτάμη αφού διαβάσετε αυτό το κεφάλαιο καλά τότε είστε αυτός που θα πληρώσει τις συνέπειες.

Τι θα χρησιμοποιήσω για να γλυκάνω τα ποτά μου και το φαγητό μου! Ξέρω ότι απολαμβάνετε τη ζάχαρη και δεν θέλετε να σταματήσετε να δοκιμάσετε πολύ γευστικά τρόφιμα και ποτά. Δεν χρειάζεται να. Υπάρχουν μερικές μεγάλες φυσικές εναλλακτικές για τη ζάχαρη που αισθάνομαι καλύτερη γεύση από τη ζάχαρη και τις άλλες τοξικές ουσίες που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Για να γλυκάνετε τα ποτά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Stevia και να έχετε γλυκό και υγιεινό αποτέλεσμα.