Οι 10 Καλύτεροι Τρόποι Βελτίωσης Της Διατροφής Σας Και Της Ζωής Σας!

ρόποι Βελτίωσης Της Διατροφής

Επειδή πιστεύω ότι η διατροφή και η άσκηση είναι τόσο σημαντικές, συχνά απογοητεύομαι από τις συστάσεις που λαμβάνω.

Οι διατροφικές ιδέες και οι ιδέες για την φυσική υγεία είναι συχνά τόσο αρνητικές (μην τρώτε αυτό, προσέξτε για αυτό) ή τόσο αυστηρές (σιγουρευτείτε ότι τρώτε μερικά ωμά, φυσικά, βιολογικά φυτικά που δεν έχω ακούσει ποτέ) ή τόσο περίπλοκα, up αγνοώντας τους.

Και όμως, γνωρίζω ότι η διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία μου, έτσι έκανα τους δικούς μου κανόνες.

Ο στόχος μου ήταν η απλότητα, έτσι ώστε όλοι σας με μεγαλύτερη δύναμη θέλησης και περισσότερη πειθαρχία, μου έκοψα κάποια χαλάρωση, εντάξει; Για τους υπόλοιπους από εμάς, ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα.

  • 1. Τρώτε λιγότερο. Έπρεπε να τρώω μέχρι να γεμίσω, και έπειτα το σνακ ως χόμπι. Και, μερικές φορές εξακολουθώ να κάνω. Όμως, όλο και περισσότερο, αποφασίζω πότε έχω φάει αρκετά, αφήνω χώρο για μια θεραπεία αργότερα, και απλά επιλέγω να φάω λίγο λιγότερο. Νομίζω ότι βοηθά.
  • 2. Πίνετε περισσότερο νερό. Πάντα προσπαθούσα να πίνω 8 ποτήρια την ημέρα, αλλά συνήθως κατέληξα είτε να χάσω την αρίθμηση … είτε να πάω πολύ στο μπάνιο. Τώρα, στο δρόμο μου στο τραπέζι σταματώ από το νεροχύτη και αρπάζω ένα ποτήρι νερό. Φαντάζομαι ότι είναι περισσότερο νερό από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν, μάλλον με βοηθά να τρώω λιγότερο (βλ. Κανόνας # 1), και μερικές φορές μου θυμίζει να πιω ακόμα περισσότερο. Αρκετά κοντά.
  • 3. Τρώτε περισσότερα φρούτα. Ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν δήλωσε: “Ένα μήλο την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά.” Απλά γνωρίζω τα μήλα, μια μπανάνα, κάποια σταφύλια ή κάτι “εξωτικό” όπως ένα μάνγκο ή ένα ακτινίδιο έχει καλό γούστο και είναι το ταχύτερο, πιο φορητό και βολικό φαγητό που έχω βρει. Μια χούφτα αυτών των μικρών καρότων μωρών χτυπά ένα σάντουιτς από ένα καλό 90 δευτερόλεπτα!
  • 4. Φάτε τα λαχανικά σας. Ναι, ακόμα ακούγοντας τη μητέρα μου. Αλλά από τη θετική πλευρά, είναι τόσο εύκολο! Δεν σάλτσες, καμία ανάμειξη ή ανάμειξη ή τίποτα! Πρώτες, ατμοποιημένες ή με φούρνο μικροκυμάτων, είναι εξαιρετικές για την προσθήκη χρώματος σε ένα γεύμα (χόρτα, κίτρινα και φασόλια σε όλα τα χρώματα). Ξέρω ότι φρέσκα και βιολογικά καλλιεργημένα είναι τα καλύτερα, και μερικές φορές τα αγοράζω με αυτόν τον τρόπο ….
  • 5. Τρώτε περισσότερο ρύζι και ψητές πατάτες. Κερδίζω βαθμούς με τον γιατρό μου, με τον “σημαντικό μου” και πάλι, είναι για το πιο εύκολο μαγείρεμα που έχω βρει.
  • 6. Τεντώστε όταν νιώθετε σαν αυτό. Συνήθιζα να ακολουθώ μια ρουτίνα που συνέστησε stretching και γιόγκα για περίπου 30 λεπτά κάθε πρωί. Υπέροχο πράγμα! Πολύ υγιές. Και κάποια μέρα θα το κάνω άλλη μια δοκιμή! Προς το παρόν, κάθε πρωί και αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, σηκώνομαι και προσπαθώ να φτάσω στο ανώτατο όριο. Λυγίζω, στρίβω, κουνάω τους ώμους μου, αναπνέω βαθιά, ό, τι φαίνεται να αισθάνεται καλά αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια επιστρέφω στη δουλειά.
  • 7. Αποφύγετε την άσκηση και τους ανελκυστήρες. Εντάξει, πιστεύω ότι τζόγκινγκ και εφίδρωση και άρση βαρών είναι καλό για μένα. Και το κάνω μερικά από αυτά. Αλλά θεωρώ επίσης χρήσιμο να περπατήσετε γύρω από το μπλοκ για να πάρετε το ταχυδρομείο (το κουτί είναι απέναντι από το δρόμο) ή να πάρετε τις σκάλες αντί του ανελκυστήρα. Περπατώ το σκυλί, σπρώξτε τη μηχανή χλοοτάπητα και παίξτε τένις και γκολφ με τους φίλους μου. Με αυτό τον τρόπο σκέφτομαι ότι ασκώ και αφήνω τα γυμναστήρια ανοικτά για τους υπόλοιπους.
  • 8. Περάστε χρόνο με φίλους. Μιλώντας, μοιράζοντας όνειρα, δίδοντας και παίρνοντας υποστήριξη, επιλύοντας τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και συζητάζοντας την πολιτική ή τη θρησκεία με έναν φίλο κάνει θαύματα για την ψυχή. Και, οι αγκαλιές είναι καλές. Και αν έχετε έναν συνεργάτη ζωής, βρίσκω ότι μιλάμε τακτικά για να αποφύγουμε και άλλα προβλήματα!
  • 9. Γέλα κάθε μέρα. Πείτε ένα αστείο, πολεμήστε με το σκυλί σας ή παίξτε με τα παιδιά δίπλα, αλλά διασκεδάστε! Η ζωή είναι σύντομη.
  • 10. Σχέδιο για επιδόρπιο! Στο τέλος της ημέρας, μου αρέσει κάτι ιδιαίτερο για να το ξεπεράσω. Έτσι, σχεδιάζω για μια μπουκιά σοκολάτας ή ένα φλιτζάνι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά πουτίγκα ή γιαούρτι ή μια χούφτα φρέσκα σταφύλια. Σίγουρα φαίνεται να νιώθει ανήσυχη αναζήτηση στα ντουλάπια και το ψυγείο για “κάτι” και καταλήγει με ένα μεγάλο μπολ παγωτού!

Τέλος, λίγα λόγια εμπειρίας.

Η δυσκοιλιότητα είναι ένα κοινό πρόβλημα στα παιδιά και μπορεί να είναι μια δύσκολη κατάσταση για τη διαχείριση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε το παιδί σας να διαχειριστεί τη δυσκοιλιότητα.

Είναι εντάξει να “γλιστρήσει” μια φορά σε λίγο. Τουλάχιστον καλύτερα να είναι εντάξει … Φαίνεται να το κάνουμε περιοδικά. Απλά ξυπνάτε αύριο, κάνετε τους κανόνες απλούστερους, πιο διασκεδαστικούς ή πιο κατάλληλους για την κατάστασή σας και επανέλθετε! Δεν νομίζω ότι ο στόχος είναι η τελειότητα – δεν έχει νόημα να έχουμε μια καρδιακή προσβολή να πάρει όλα τόνισε σχετικά με τους κανόνες! Απλά πηγαίνετε να διασκεδάσετε!