Τα Βασικότερα Σημεία Για Να Χάσετε Βάρος (Είναι Εύκολα)

Εγώ προσωπικά έχασε 60 κιλά το 2003. Εδώ είναι μερικές τακτικές που έχανα το βάρος.

Φάτε κάθε τρεις ώρες.

Αυτό θα σας κρατήσει ζάχαρη στο αίμα σταθερή. Προσπαθήστε να φάτε πραγματικό φαγητό τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Μεταξύ των γευμάτων σας φαγητού πάρτε ένα καλό κούνημα ή μπαρ.

Ποτέ μην τρώτε έναν υδατάνθρακα.

Αυτό είναι βασικά όλη η ζάχαρη. Όταν τρώτε έναν υδατάνθρακα από μόνο του, υπάρχει μια ξαφνική αύξηση της ζάχαρης στο σώμα. Αυτό αναγκάζει το σώμα να απελευθερώσει την ινσουλίνη. Ωστόσο, το σώμα απελευθερώνει υπερβολική ποσότητα ινσουλίνης επειδή πιστεύει ότι έρχεται περισσότερη ζάχαρη. Η ινσουλίνη αρπάζει βασικά τη ζάχαρη / υδατάνθρακα και την αποθηκεύει σε λίπος για χρήση σε κάποια άλλη στιγμή.

Δεδομένου ότι το σώμα σας απελευθέρωσε πάρα πολύ ινσουλίνη δεν υπάρχει αρκετή ζάχαρη για να υποστηρίξει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Γι ‘αυτό αισθάνεστε κουρασμένοι ή υποτονικοί. Γι ‘αυτό είσαι πιο παχύρρευστος.

Παρακολουθήστε τα ούλα.

Πολλά από αυτά τα μικρά ούλα και τα νομισματοκομεία περιέχουν θερμίδες, σάκχαρα και οτιδήποτε άλλο δεν είναι καλό για εσάς. Διαβάστε τις ετικέτες, αν έχει ζάχαρη δεν το τρώτε.

Φάτε τρόφιμα που έχουν 30% ή λιγότερο, θερμίδες από λίπος.

Όλοι είναι σε αυτή τη μεγάλη τρέλα χωρίς υδατάνθρακες. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι 1 γραμμάριο υδατανθράκων περιέχει 4 θερμίδες, 1 γραμμάριο πρωτεΐνης περιέχει 4 θερμίδες και 1 γραμμάριο λίπους περιέχει 9 θερμίδες; Υπάρχουν πάνω από δύο φορές περισσότερες θερμίδες σε ένα γραμμάριο λίπους, σε σχέση με μια πρωτεΐνη ή υδατάνθρακα.

Για να μάθετε πόσες θερμίδες προέρχονται από λίπος, ελέγξτε την ετικέτα. Η ετικέτα θα απαριθμήσει τις συνολικές θερμίδες και στη συνέχεια θα αναφέρει πόσες θερμίδες είναι από το λίπος. Εάν υπάρχουν 100 ολικές θερμίδες, και υπάρχουν 70 θερμίδες από λίπος, δηλαδή 70%, πολύ υψηλές.

Δώστε στον εαυτό σας μια ημέρα ανταμοιβής για να φάτε και να πιείτε ό, τι θέλετε. Δουλέψατε σκληρά όλη την εβδομάδα, ανταμείψτε τον εαυτό σας.

Το αλκοόλ μετατρέπεται σε ζάχαρη.

Αποθηκεύστε το για την ελεύθερη ημέρα σας. Εάν πίνετε, ίσως είναι επίσης χρήσιμο να λαμβάνετε κάψουλες υδροξυκιτρικού οξέος περίπου 30 λεπτά πριν το πίνετε. Το υδροκιτρικό οξύ προέρχεται από το βότανο Garcinia Cambogia. Αυτό παρεμβαίνει στο ένζυμο που μετατρέπει την περίσσεια σακχάρων σε τριγλυκερίδια, μειώνοντας την πιθανότητα να αποθηκευτεί το αλκοόλ ως λίπος.