Πώς Μπορεί Η Σελίδα Μας Να Σας Βοηθήσει Στους Στόχους Σας

Η Σελίδα Μας Να Σας ΒοηθήσειΕίμαι άρρωστος από όλες τις διατροφικές μανίες που βλέπω να κηρύττουν οι άνθρωποι, σαν να το μόνο που έχει σημασία είναι να χάσει πολύ γρήγορα το βάρος. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη μόνιμη απώλεια βάρους ως αποτέλεσμα μόνιμων αλλαγών στη δίαιτα και τις συνήθειες άσκησης.

Εκτός αν έχετε εξαιρετικά ισχυρή θέληση-δύναμη, αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο για να ολοκληρωθεί. Μια αποδεδειγμένη λύση είναι να λάβετε υποστήριξη από άλλους ανθρώπους που δεν είναι μόνο οι φίλοι σας, αλλά πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που είστε πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς τι περνάτε σήμερα. Σκεφτείτε αυτή τη μικρή κοινότητα ως συνεργάτες απώλειας βάρους.

Πού μπορώ να βρω τους συνεργάτες μου απώλεια βάρους;

Αποθηκεύστε τον εαυτό σας από το άγχος, την κατανάλωση χρόνου και την αμηχανία της δημιουργίας μιας ομάδας συναντήσεων για υποστήριξη απώλειας βάρους. Στον σημερινό πολυάσχολο κόσμο, είναι πολύ πιο λογικό να συμμετάσχετε σε ένα online φόρουμ.

Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι που τρέχουν τα φόρουμ παίρνουν λίγο υπερβολικό έλεγχο, δημιουργώντας πολλή ένταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα το δικό μου φόρουμ για να λύσω το πρόβλημα και να βοηθήσω τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στην ασφαλή απώλεια βάρους. Ελέγξτε τι λέει ο φίλος μας Cyn για το xapiaadinatismatos.eu:

Αυτό το site παίρνει καλύτερα κάθε μέρα! Ο Ian κάνει πραγματικά μια θαυμάσια δουλειά που βάζει αυτό το μέρος μαζί. Αγαπώ πραγματικά όλες τις πληροφορίες που δίνονται εδώ. Δεν πιστεύω ότι βρήκα άλλο πίνακα που παρέχει τις πληροφορίες που κάνει ο Ian. Μεγάλη δουλειά Ian!

Τι είναι πάλι ο ιστότοπος;

Θα πρέπει να μας επισκεφθείτε στο www.xapiaadinatismatos.eu. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε και να ξεκινήσετε το δικό σας καθημερινό ημερολόγιο προόδου. Μιλώντας για ένα ημερολόγιο, θα αρχίσω να φωτογραφίζω το στομάχι μου και να τα δημοσιεύω κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για να παρακολουθώ την πρόοδο της απώλειας βάρους και τους στόχους μου. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθεις μαζί μας εδώ.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσετε βάρος;

Δεν έχω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά ξέρω ποιες μέθοδοι φαίνεται να ήταν πολύ χρήσιμες για τη μόνιμη απώλεια βάρους και τη μακροπρόθεσμη υγεία. Ακολουθεί μια σύνοψη πέντε μεγάλων συμβουλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δεν είστε μόνοι σε αυτό … θυμηθείτε αν χρειάζεστε οτιδήποτε, απλά έρθετε μαζί μας για υποστήριξη.

1. Αργά μειώστε την πρόσληψη θερμίδων περιορίζοντας τα πρόχειρα φαγητά, κλπ.

2. Κάντε οποιαδήποτε καρδιαγγειακή άσκηση, όπως το περπάτημα έξω από το εξωτερικό, ή το περπάτημα / τζόκινγκ σε ένα διάδρομο. Μου αρέσει να κάνω και τα δύο, καθώς αισθάνομαι τόσο υγιής και ζωντανός κάθε φορά.

3. Επωφεληθείτε από την καλή αίσθηση που παίρνετε μετά από να κάνετε καρδιαγγειακή άσκηση: Θα βοηθήσει να μειώσετε τους πόθους σας. Κάντε μια λίστα με παντοπωλεία και επιλέξτε υγιεινά υλικά για το δικό σας γεύμα, ειδικά εάν η οικογένειά σας δεν τρώει υγιεινά.

4. Τρώτε απλά λαχανικά και άπαχο πρωτεΐνες, όπως ψάρια και γαλοπούλες σε φέτες, προσπαθώντας να εξισορροπήσετε κάθε γεύμα έξω έτσι έχετε να πείτε …

5. Περιορίστε πόσο θα φάτε (αλλά δεν πλησιάζετε στον πεινασμό σας) φαίνεται να είναι ένας μεγάλος, υγιής τρόπος να χάσετε βάρος. Σκεφτείτε το σώμα σας ως μια μηχανή που λειτουργεί σωστά μόνο εάν τοποθετήσετε τη σωστή ισορροπία και ποσότητες θρεπτικών ουσιών σε αυτήν.