Κάντε Γενικές Εξετάσεις Πριν Ξεκινήσετε Την Προπόνηση

Έτσι, έχετε αποφασίσει να προσλάβετε έναν προσωπικό εκπαιδευτή για να σας βοηθήσει με τις προπονήσεις σας. Αν ο εκπαιδευτής σας είναι αξιόπιστος και ακολουθώντας τις κατάλληλες πιστοποιημένες τεχνικές, πιθανόν να σας ζητήσει να περάσετε από μια εξέταση εξετάσεων υγείας προτού αρχίσετε το πρόγραμμά σας.

Πολλοί άνθρωποι αντιστέκονται σε αυτό το ουσιαστικό μέρος του προγράμματος κατάρτισης επειδή αισθάνονται ότι είναι περιττό ή ότι θα είναι ενοχλητικό για αυτούς, ωστόσο, αυτές οι ανησυχίες είναι αναληθείς και η παράκαμψη της ανίχνευσης της υγείας σας μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερο ποιοτικό σχεδιασμό προγράμματος ή ακόμα και αυξημένη πιθανότητα για τραυματισμό από την πλευρά σας.

Γενικές ΕξετάσειςΥπάρχουν πολλοί λόγοι για να εκτελέσετε έναν έλεγχο υγείας, τόσο για εσάς όσο και για τον εκπαιδευτή σας.

Να προσδιορίσετε πιθανές συνθήκες υγείας και παράγοντες κινδύνου που θα μπορούσαν να σας θέσουν σε κίνδυνο για ορισμένες δραστηριότητες.

Ο λεπτομερής έλεγχος της υγείας μπορεί να βοηθήσει έναν εκπαιδευτή να αποφασίσει ποιες δραστηριότητες και ασκήσεις θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην προπόνηση σας.  Συχνά μπορούν να παρέχουν τροποποιήσεις σε αυτές τις ασκήσεις που μπορεί να σας προκάλεσαν προβλήματα στο παρελθόν.
Συχνά απαιτείται από πολλούς συλλόγους για νομικούς λόγους
Βοηθά εσάς και τον εκπαιδευτή σας να επικοινωνούν τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας
Μια ανάλυση του ιστορικού υγείας σας είναι συχνά το κύριο εργαλείο για την ανάπτυξη ενός ασφαλούς προγράμματος άσκησης.

Γενικά, θα συμπληρωθεί ένα έντυπο για την ιστορία της υγείας και θα καλύπτει πληροφορίες όπως η δημογραφική σας (ηλικία, φύλο, επάγγελμα, κλπ.), Ιστορικό άσκησης, παράγοντες κινδύνου για την υγεία, φάρμακα, πρόσφατες ασθένειες και τραυματισμοί, ιστορικό χειρουργικών επεμβάσεων και οικογενειακό ιστορικό.

Εξετάσεις γενικέςΜόλις ο εκπαιδευτής σας εξετάσει τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων σας, είναι πιθανό να βρει ένα πιθανό ή υποκείμενο πρόβλημα που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα κινδύνου κατά την έναρξη ενός προγράμματος άσκησης.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σας συστήσει να πάρετε μια παραπομπή από τον γιατρό σας. Αυτό είναι για την ασφάλειά σας και σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται από το κέντρο υγείας ή την ασφάλιση του εκπαιδευτή, οπότε μην κατηγορήσετε τον εκπαιδευτή.

Η συμμετοχή σε έναν διαγνωστικό έλεγχο υγείας με τον προσωπικό σας εκπαιδευτή είναι πολύ σημαντική και αν δεν σας ζητήσει να πάρετε ένα, ίσως να θέλετε να εξετάσετε τα προσόντα του εκπαιδευτή σας.