Αν Θέλεις Να Γλυκαθείς Στο Σπίτι Σου Πρέπει Να Διαβάσεις Αυτό

Εδώ έρχονται τα καραμέλα. Στο σπίτι μας, ο Σάντα κρεμόταν πάντα τα φιλιά του Hershey στο δέντρο. Τα κόκκινα και τα πράσινα M & Ms συγκατοικούν με τα φλιτζάνια του βουτύρου φυστικιών του μικρο-Reese στο πιάτο καραμελών. Η περίοδος των διακοπών είναι μια δικαιολογία για το κορεσμό του σπιτιού σας με τη ζάχαρη σε όλες τις μορφές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🍃 Mes envies & Moi 🍃 (@julya66) στις

Και θέλετε να είστε εορταστικοί. Δεν θέλεις να είσαι Scrooge για τα πράγματα. Αλλά γνωρίζετε επίσης ότι αν το κάνει στην πόρτα, θα το φάτε.

Το βραχυπρόθεσμο πρόβλημα.

Η ζάχαρη όχι μόνο παρέχει άφθονες θερμίδες για τους επεκτεινόμενους ορίζοντές σας, αλλά αποσταθεροποιεί επίσης τα επίπεδα ινσουλίνης σας – ένα αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει σε υπέρβαρα, παχυσαρκία και ακόμη και διαβήτη.

Θυμηθείτε ότι η ζάχαρη δεν είναι το πρόβλημα. Η υπερκατανάλωση ζάχαρης είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη ζάχαρη per se, μόνο όταν το τρώτε σαν ζελέ donut που κυνηγάει με σόδα και καραμέλα!

Το μακροπρόθεσμο πρόβλημα.

Η κατανάλωση ζάχαρης οδηγεί σε περισσότερη κατανάλωση ζάχαρης. Οποιοσδήποτε με πρόβλημα βάρους θα αναγνωρίσει την ολισθηρή πλαγιά που μπορεί να γίνει – όσο περισσότερο τρώτε, τόσο περισσότερο θέλετε να φάτε. Αυτό είναι τόσο θανατηφόρο για το βάρος σας, οδηγώντας κατ ‘ευθείαν σε μια σπείρα που περιβάλλει την αποκόλληση κέρδους βάρους.

Για το σπίτι σου.

Απαγόρευσε τη βόμβα ζάχαρης. Αν χρειάζεστε να έχετε τσιμπήματα, χρησιμοποιήστε αλατισμένα καρύδια ή φρούτα. Θυμάστε φρούτα; Τα μήλα έρχονται σε ενιαία μεγέθη σερβιρίσματος, τυλιγμένα σε μια εύχρηστη, εδώδιμη και διακοσμημένη συσκευασία! Τα μανταρίνια είναι υπέροχα να έχουν γύρω. Αν έχετε επισκέπτες, βάλτε μερικές ελιές έξω. Είναι τόσο σπουδαίοι για σας, και δεν μπορείτε να τους πάρετε 27 στο χέρι σας και να τους κατεβείτε αμέσως.

Για το βάρος σας.

Εάν βρείτε το σπίτι σας με καραμέλες, πρέπει να κάνετε την πολιτική σας να φάτε μόνο ένα από αυτά κάθε φορά. Ένα M & M; Ναί. Ένα νομισματοκοπείο; Ναί. Φάτε ένα και περπατήστε μακριά για να κάνετε κάτι άλλο. Μάθετε αυτή τη συνήθεια και καίνε μέσα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει έναν τόνο θερμίδων.

Για την υγεία σου.

Θυμηθείτε ότι η καφετιά ζάχαρη είναι καλύτερη για σας από τη λευκή ζάχαρη. Έτσι εάν το χρησιμοποιείτε, το πιο σκούρο είναι καλύτερο. Αν έχετε σοκολάτα, η σκούρα είναι καλύτερη επειδή έχει περισσότερο κακάο και λιγότερη ζάχαρη. Θυμηθείτε ότι ο καρπός, αν και έχει ζάχαρη, έχει επίσης την ίνα που μειώνει τον γλυκαιμικό δείκτη του χυμού. Με άλλα λόγια, δεν σας κάνει να νιώσετε κουρασμένοι και πεινασμένοι σαν σαφές κουτί ζάχαρης.