Εκμεταλλευτείτε Τα Ένζυμα Για Να Κάψετε Πιο Γρήγορα Θερμίδες

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια που πωλούνται σε απώλειας βάρους και ενεργειακών προϊόντων κάθε χρόνο. Απώλειας βάρους είναι μια πολύ σοβαρή και συναισθηματικό θέμα. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μεγάλες, ώστε οι γιατροί και οι επιστήμονες αναφερόμενοι ως “καταστροφική” στη φύση. Παρά τις προσπάθειες των ερευνητών παγκοσμίως, η Βόρεια Αμερική αντιμετωπίζει μια “λίπος της επιδημίας”.

Με την καλή είδηση, έχετε κατά νου την αιτία όλων των ταραχών και ασθένεια: toxemia και υποσιτισμό. Με αυτούς τους δύο παράγοντες, δεν μπορεί κανείς παρά να βελτιώσουν την υγεία τους και χάνουν το ανεπιθύμητο λίπος και ίντσες· όπως η παχυσαρκία είναι σίγουρα ενδεικτική των προβλημάτων υγείας.

Πώς λειτουργεί η μία στην αποτοξίνωση και καλλιεργούν τα σώματά τους;

Φυσικά έχετε ακούσει να πιείτε άφθονο καθαρό νερό την ημέρα. Ότι ήταν καλές συμβουλές, καθώς το νερό βοηθά καθαρίζονται κάθε είδους ακαθαρσίες από τα συστήματά μας. Ακαθαρσίες που εμποδίζουν την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς και μεταβολισμός.

Τα ένζυμα είναι επίσης σημαντική και μπορούν να βρεθούν μόνο στις πρώτες τροφές. Γνωρίζατε ότι οι αγρότες εδώ και χρόνια (και ίσως ακόμα) που χρησιμοποιούνται για τη διατροφή των χοίρων μαγειρεμένες πατάτες να ενθαρρύνει την πρόσληψη βάρους; Είναι αλήθεια. Και αν ήθελαν τους χοίρους για επένδυση προβλέπεται ότι θα θρέψουν πρώτες πατάτες. Η διαφορά ήταν στο ένζυμο περιεχόμενο των ζωντανών, πρώτων πατάτας.

Ενώ εμείς δεν θέλουμε να εξοντωτικό στις πρώτες τις πατάτες, τα παραπάνω είναι ένα καλό παράδειγμα για την ανάγκη αναβάθμισης δίαιτες μας να περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, καρποί και σπόροι για τη μορφή RAW. Όταν έτρωγε ψημένα φαγητά, κατάποσης φυτικά ένζυμα επίσης εξασφαλίζει πλήρη πέψη.

Όταν η πέψη δεν είναι πλήρης, παραμένουν υπολείμματα, οδηγώντας σε περισσότερες τοξίνες και φτωχότερες του μεταβολισμού. Έτσι ακριβώς μπορεί να κάνει νόημα να επενδύουν σε υψηλής ποιότητας φυτικά ενζυμικού προϊόντος.

Έτσι, με το περισσότερο νερό και περισσότερες πρώτες τροφές στη διατροφή μας, άλλη μια καλή ιδέα θα ήταν να καθαρισθεί το σύστημα με απαλή οξυγόνου colon κάθαρσης. Οι colon καθαριστικών βοήθεια αφαιρέστε το κτιστό δηλητήρια ενδεχομένως από χρόνια εγκατάλειψης. Και παρόλο που υπάρχουν πολλά υλικά για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου και psyllium, προτιμάμε μια λιγότερο επιθετική μέθοδος με οξυγόνο και μαγνήσιο.

Και θα παρεξηγήσει εάν δεν σας ενθαρρύνει να όπως ο γιατρός σας τη γνώμη τους σχετικά με οποιαδήποτε δίαιτα εάν είστε έγκυος, νοσηλευτικής ή έχουν οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση.

Αν δεν μπορείς να το επόμενο ζωντανό παράδειγμα των πλεονεκτημάτων pure δίαιτα για απώλεια βάρους και φυσικό καθαρισμό.