Η Δίαιτα Για Να Χάσετε Βάρος Γρήγορα Και Εύκολα

Το South Beach Diet λειτουργεί, για τους περισσότερους ανθρώπους. Η προσέγγιση χαμηλών λιπαρών, χαμηλών υδατανθράκων σας βοηθάει να χάσετε βάρος γρήγορα και εύκολα. Τα οφέλη για την υγεία είναι πάρα πολύ.

Αλλά υπάρχουν μερικά εύκολα λάθη που πρέπει να αποφύγετε.

Επειδή το σώμα σας λιμοκτονούσε υδατάνθρακες για 2 ή 3 εβδομάδες. Στην αρχή της Φάσης 2, αρπάζει σε κάθε υδατάνθρακα που το δίνετε και τα μετατρέπει σε λίπος. Έμαθα αυτό το μάθημα με τον σκληρό τρόπο, κερδίζοντας 2 λίβρες στην πρώτη φάση 2 εβδομάδας μου. Έτσι επανεισαγάγετε αργούς υδατάνθρακες όταν πηγαίνετε στην Φάση 2 και σιγουρευτείτε ότι είναι καλοί υδατάνθρακες.

Η Δίαιτα Για Να Χάσετε Βάρος Γρήγορα

Νιώθω πείνα

Ναι, αν το South Beach σας κάνει να πεινάτε, το κάνετε λάθος. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε πεινασμένοι. Φάτε 3 γεύματα την ημέρα, με σνακ μεταξύ, επιλέγοντας από τα τρόφιμα που επιτρέπονται στην τρέχουσα φάση σας.

Μείνετε στη φάση 1 για πολύ καιρό

Δεν είναι μεγάλη η Φάση 1; Μπορείτε να χάσετε από 8 έως 13 λίβρες σε μόλις 2 εβδομάδες, χωρίς να πεινάτε.

Γιατί λοιπόν να αφήσετε τη Φάση 1; Γιατί να μην διατηρήσετε την γρήγορη απώλεια βάρους; Επειδή πρέπει να αρχίσετε να προσθέτετε κάποιους υδατάνθρακες. Η υγιεινή διατροφή περιλαμβάνει κάποιους καλούς υδατάνθρακες όπως ψωμί ολικής αλέσεως, χυλό και φρούτα. Μια μόνιμη Φάση 1 παίρνει επίσης λίγο βαρετό, και θα αρχίσετε να εξαπατήσετε. Ναι θα κάνεις. Λίγα μπισκότα εδώ, μερικά μπισκότα εκεί, και σύντομα εξαπατάτε παρά να κάνετε δίαιτα.

Είναι καλύτερο να μεταβείτε στη Φάση 2 μετά από 2-3 εβδομάδες και να αποδεχτείτε μια πιο αργή, πιο υγιή απώλεια βάρους.

Φθινόπωρο Θύμα στην Ψωρίαση Ψάχνετε

Πόσοι άνθρωποι απαριθμούν το «ψωμί» ως εθισμό; Σοβαρά, υπάρχουν πολλά. Δυστυχώς, το άσπρο ψωμί βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του δείκτη γλυκεϊκής γλυκόζης και για το χειρότερο φαγητό που μπορείτε να φάτε στη διατροφή σας. Όταν φτάσετε στη φάση 2, μπορείτε να φάτε ψωμί, αλλά μόνο φέτες ολόκληρου. Ίδιο με ρύζι και ζυμαρικά. Μικρές ποσότητες και ιδανικά εκδόσεις ολόκληρων δημητριακών. Οι κακοί υδατάνθρακες προσθέτουν βάρος.

Αγνοήστε τα πλεονεκτήματα υγείας

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν μια δίαιτα για να χάσουν βάρος. Υποθέτω ότι για αυτό είναι μια δίαιτα. Ωστόσο, ορισμένες δίαιτες, ιδιαίτερα η South Beach, έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία. Στην πραγματικότητα, αξίζει να πάτε στη διατροφή South Beach μόνο για τα οφέλη για την υγεία, ακόμα κι αν δεν χάσετε βάρος (αλλά το κάνετε).

Η αρτηριακή μου πίεση ήταν υψηλή όταν ξεκίνησα. Μετά από 3 εβδομάδες ήταν πίσω στο φυσιολογικό. Τα άτομα με προ-διαβήτη ή πιθανά καρδιακά προβλήματα μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα. Υπάρχουν λοιπόν πολλές ωφέλιμες εσωτερικές αλλαγές στη χημεία του αίματός σας, ενώ χάνετε βάρος.

Έτσι, αν ακολουθήσετε σωστά τη Διατροφή South Beach, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα χάσετε γρήγορα το βάρος, θα το κρατήσετε μακριά και θα έχετε μερικά σημαντικά οφέλη για την υγεία.