Αύξηση Της Συνολικής Υγείας Με Συμπληρώματα Διατροφής

Ως άτομο που πάλευα με το βάρος μου για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, έπρεπε να μάθω πώς να διαχειρίζομαι τη σχέση μου με αυτό. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έχω καταλάβει ότι είναι μια συνεχής διαδικασία αποδοχής του εαυτού μου και εκμάθησης να είμαι πιο ευγενικός με τον εαυτό μου. Μέσα από αυτό το ταξίδι, έμαθα ότι είναι σημαντικό να κάνουμε ειρήνη με το σώμα μας και να τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό.

Αύξηση Της Συνολικής Υγείας Με Συμπληρώματα Διατροφής

«Μα τρώω υγιεινά», μπορεί να πείτε. Μπορεί να είναι έτσι, αλλά αν δεν συμπληρώνετε τη διατροφή σας με συμπληρώματα διατροφής, τότε πιθανότατα έχετε ορισμένες διατροφικές ελλείψεις.

Μπορεί να τρώτε ό,τι πρέπει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία των φρούτων και των λαχανικών μας σήμερα δεν έχουν τα θρεπτικά συστατικά που είχαν κάποτε. Έχουν απογυμνωθεί από τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους λόγω των πρακτικών των μεγάλων επιχειρήσεων καλλιέργειας, της πρόωρης συγκομιδής και των ακατάλληλων πρακτικών αποθήκευσης.

Ενώ μπορεί να νομίζουμε ότι τρώμε καλά, τρώμε άδειες θερμίδες από τρόφιμα χωρίς θρεπτικά συστατικά που καλλιεργούνται σε εδάφη που στερούνται τα απαραίτητα μέταλλα για την παραγωγή υγιεινών τροφίμων.

Θα μπορούσε αυτή η ακατάλληλη διατροφή να είναι ο λόγος που έχουμε τόσες πολλές ασθένειες σήμερα; Σκεφτείτε τους παππούδες σας και τις οικογένειές τους και σκεφτείτε πόσο έζησαν. Θα διαπιστώσετε ότι ως επί το πλείστον ζούσαν περισσότερο και χωρίς τη βοήθεια φαρμακευτικών φαρμάκων.

Οι ηλικιωμένοι σήμερα φαίνεται να είναι σε μακρύ κατάλογο φαρμάκων και εξακολουθούν να μαστίζονται από το Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες. Υπήρχαν δύο διαφορές στη ζωή τους. Δεν ήταν εκτεθειμένοι στους περιβαλλοντικούς κινδύνους που μαστίζουν τον κόσμο μας σήμερα και η τροφή τους ήταν υγιεινή.

Φαγητό Άνεσης!

Το φαγητό με άνεση είναι ένας κοινός μηχανισμός αντιμετώπισης που πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε για να αντιμετωπίσουμε το άγχος, το άγχος ή τη μοναξιά. Αλλά όταν πρόκειται για την άνεση του φαγητού, είναι σημαντικό να βρείτε την ισορροπία μέσα σας.

Είναι εύκολο να γλιστρήσετε σε ανθυγιεινές συνήθειες, όπως η υπερκατανάλωση τροφής ή η υπερβολική κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών. Αλλά μαθαίνοντας πώς να αναγνωρίζουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και βρίσκοντας υγιείς τρόπους για να τις αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να μάθουμε πώς να ρυθμίζουμε τις άνετες διατροφικές μας συνήθειες και να διατηρούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Το φαγητό μας μάλλον δεν πρόκειται να γίνει καλύτερο. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση με συμπληρώματα διατροφής επαγγελματικής ποιότητας.

Η αύξηση βάρους μπορεί να είναι πηγή φόβου για πολλούς ανθρώπους. Είτε προκαλείται από την έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε από τον φόβο της κρίσης, η ιδέα της αύξησης βάρους μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Με τη σωστή προσέγγιση και αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του σώματός σας και να πετύχετε τους ιδανικούς στόχους βάρους σας.

Χιλιάδες Επιλογές Συμπληρωμάτων

Με τόσα πολλά συμπληρώματα στην αγορά που κάνουν εξωφρενικούς ισχυρισμούς μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς ποια είναι καλά. Ορισμένα συμπληρώματα ισχυρίζονται ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα υγρό συμπλήρωμα επειδή τα δισκία δεν διασπώνται στο σώμα. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Αν ήταν έτσι, τα περισσότερα από τα φάρμακά μας θα ήταν σε υγρή μορφή. Αυτό αποτελεί πρόβλημα μόνο όταν τα συμπληρώματα δισκίων δεν έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα, ώστε να διασπώνται.

Στην πραγματικότητα, τα υγρά συμπληρώματα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα σωστά φτιαγμένα δισκία, επειδή το οξύ στο στομάχι τους επιτίθεται πριν προλάβουν να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Τα φαρμακευτικά φάρμακα έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα με τη χρήση ειδικής εντερικής επικάλυψης η οποία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το δισκίο ενώ περνάει από το στομάχι. Τα συμπληρώματα Total Balance τρίτης γενιάς χρησιμοποιούν τώρα αυτή την τεχνολογία επικάλυψης.

Τα συστήματα διανομής ή η επικάλυψη είναι μια πτυχή ενός ποιοτικού συμπληρώματος, αλλά τι γίνεται με την ίδια τη φόρμουλα. Εξίσου σημαντική είναι η ποιότητα των συστατικών και οι διαδικασίες παρασκευής και ανάμειξης.

Δεν είναι μόνο τα συστατικά σημαντικά, αλλά και το μείγμα της φόρμουλας είναι επίσης ζωτικής σημασίας για ένα ποιοτικό συμπλήρωμα. Διαφορετικά συστατικά αντιδρούν διαφορετικά μεταξύ τους. Μπορούν να αντιδράσουν με θετικό τρόπο αλλά και με επικίνδυνους τρόπους. Ο Dr. A. Munem, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο τα συστατικά μας αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να διασφαλίσει τις σωστές φόρμουλες.

Τα Βασικά Συστατικά Των Συμπληρωμάτων

Η επιλογή των σωστών συστατικών είναι πολύ σημαντική, επειδή μπορεί να υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα συστατικά από διαφορετικούς κατασκευαστές. Η βιοτίνη, για παράδειγμα, διατίθεται από 3% δραστικότητα έως 99% δραστικότητα. Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με περίπου 20% ενεργά συστατικά, εμείς χρησιμοποιούμε πιο ισχυρές εκδόσεις που έχουν 60% δραστικότητα.

Τα φυτικά συστατικά μπορεί να έχουν ακόμη μεγαλύτερες διακυμάνσεις από άλλα συστατικά λόγω των διαφορετικών μεθόδων εκχύλισης που χρησιμοποιούνται και του ποσοστού των δραστικών ουσιών. Για παράδειγμα, σε ορισμένες περιπτώσεις το μη ενεργό συστατικό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πιο ενεργό στο προϊόν από το ενεργό συστατικό, επειδή χρειάζεται για να μεταφέρει το ενεργό συστατικό.

Το άλλο πρόβλημα με τόσα πολλά συμπληρώματα είναι ότι συχνά δεν περιέχουν αυτό που ισχυρίζονται ότι περιέχουν. Πρώτα απ’ όλα, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν ρυθμιστικές απαιτήσεις στις ΗΠΑ όπου παρασκευάζονται αυτά τα συμπληρώματα. Στη συνέχεια, το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται λόγω του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των κατασκευαστών συμπληρωμάτων. Δεύτερον, αυτό συμβαίνει λόγω της πολυπλοκότητας της διαδικασίας ανάμειξης.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα ζητήματα γύρω από τα συμπληρώματα και τον τρόπο επιλογής καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής. Κάτι που πρέπει επίσης να έχετε κατά νου είναι ότι μόνο και μόνο επειδή ένα προϊόν λέει ότι παρασκευάζεται σε εγκεκριμένη από τον FDA εγκατάσταση ή σε φαρμακευτική εγκατάσταση, αυτό σημαίνει μόνο ότι η εγκατάσταση έχει εκπληρώσει ορισμένες απαιτήσεις υγιεινής.