Αποτελεσματικές Ασκήσεις Για Την Κοιλιά

Αν είναι έξι πακέτα abs που ακολουθείτε, καθημερινές ασκήσεις κοιλιακής χώρας είναι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σας. Υπάρχουν διάφορες αποτελεσματικές κοιλιακές ασκήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για να βρείτε ποιο είναι καλύτερο για σας. Ή, για μέγιστα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε μερικές διαφορετικές κοιλιακές ασκήσεις ή εναλλακτικά μεταξύ των αγαπημένων σας.

Πιθανώς η απλούστερη και πιο δημοφιλής κοιλιακή άσκηση είναι η κρίση. Ξαπλωμένος στο πάτωμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια επίπεδη θα πάρει την κρίση σας ξεκίνησε. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να τοποθετήσουν τις άκρες των δακτύλων τους στις πλευρές του κεφαλιού, ακριβώς πίσω από τα αυτιά, ενώ άλλοι τους αρέσει να κάνουν κρίσιμες στιγμές με τα χέρια τους να διασχίζουν το στήθος τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το επόμενο βήμα είναι να σπρώξτε τη χαμηλότερη πλάτη σας στο πάτωμα και να το κρατήσετε ενώ σφίγγετε τους κοιλιακούς μυς σας για να σηκώσετε τους ώμους σας λίγα εκατοστά από το πάτωμα.

Για να αναμίξετε τα πράγματα λίγο, μπορείτε να προσθέσετε μια μπάλα άσκησης στην κρίση σας. Θα θελήσετε να καθίσετε στην μπάλα άσκησης με τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα. Αφήστε αργά την μπάλα να κυλήσει καθώς ξαπλώνετε μέχρι οι μηροί και ο κορμός σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Στη συνέχεια, θα συρρικνώσετε τους κοιλιακούς σας, αυξάνοντας τον κορμό σας όχι περισσότερο από 45 μοίρες. Η άσκηση μπάλα είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να σας κρατήσει από να πάρει πολύ βαρεθεί με τις συνήθεις κοιλιακές ασκήσεις σας.

Όποια κοιλιακή ασκήσεις θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη διαδρομή για έξι πακέτα πόλης, μην το παρακάνετε και καταλήγετε να αναβάλλετε το ταξίδι σας. Θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης και φυσικά δεν μπορείτε να ξεχάσετε να τεντώσετε.