Η Πιο Αποτελεσματική Γυμναστική Μόνο Με 13 Λεπτά

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να κάψουν κιλά και να σφίξουν και να τόνιζαν το σώμα τους απλά δεν έχουν 2 ώρες κάθε μέρα για να περάσουν στο γυμναστήριο εκτελώντας τις προπονήσεις στυλ bodybuilding που συνιστούν οι περισσότεροι “εμπειρογνώμονες γυμναστικής”.

Επιπλέον, αυτές οι προπονήσεις αποτελούνται από ασκήσεις και τεχνικές που δεν ασκούν το σώμα με τον τρόπο που χρησιμοποιείται κανονικά, ώστε να καταλήξουν να δημιουργούν μια κάπως αχρησιμοποίητη δύναμη. Κατά τη γνώμη μου, οι περισσότεροι άνθρωποι, εκτός αν ο κύριος στόχος τους είναι η οικοδόμηση σωμάτων, δεν θα πρέπει να εκτελούν τις παραδοσιακές προπονήσεις στυλ

Ενώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μηχανή και η δωρεάν κατάρτιση δύναμης βάρους είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή σωμάτων, δεν είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για γενικούς στόχους γυμναστικής όπως δύναμη, ευελιξία, αντοχή κλπ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μπορώ να χωρέσω σε 15 λεπτά για άσκηση, πόσο μάλλον για 2 ώρες… και εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι μόνο για το μέγεθος των μυών (που δεν σημαίνει δύναμη και συνήθως σας αφήνει άκαμπτο και άκαμπτο)! Είμαι βέβαιος ότι το πρόγραμμά σας είναι ίσως το ίδιο. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να… μπορείτε να κάψετε λίπος, να αυξήσετε την ευελιξία, να δημιουργήσετε απίστευτη δύναμη και αντοχή, να αναμορφώσετε το σώμα σας και να δημιουργήσετε ένα επίπεδο φυσικής κατάστασης που είναι πραγματικά λειτουργικό.

Η Άσκηση Και Η Φυσική Κατάσταση

Η άσκηση είναι ένα ζωτικό μέρος οποιουδήποτε προγράμματος γυμναστικής. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιέσετε τον εαυτό σας για άσκηση όταν ξέρετε ότι δεν πρόκειται να έχει καμία επίδραση στο βάρος ή την υγεία σας. Ωστόσο, όταν γνωρίζετε τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας, σας διευκολύνει να τηρήσετε το πρόγραμμά σας.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους η σωματική δραστηριότητα είναι τόσο σημαντική για τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής. Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, τη γενική υγεία και τη διαχείριση του στρες. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την άσκηση, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, διαβήτη, εγκεφαλικού και άνοιας.

Η σωματική δραστηριότητα δεν είναι ωφέλιμη μόνο για σωματικούς λόγους – είναι επίσης ευεργετική για την ψυχική υγεία. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Psychiatry έδειξε ότι οι άνθρωποι που ασκούνται τακτικά έχουν υψηλότερα επίπεδα ευτυχίας σε σύγκριση με αυτούς που δεν το κάνουν.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης θα πρέπει να καλύπτει τη φυσική κατάσταση, καθώς έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην απώλεια βάρους και τη γενική υγεία.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια προπόνηση που κάνω προσωπικά, που προσφέρει ένα μεγάλο συνδυασμό δύναμης, ευελιξίας, καρδιο και μυϊκής αντοχής και καύσης λίπους.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ακόλουθη προπόνηση όχι μόνο θα σας εκπλήξει, αλλά πιθανότατα θα πάει ενάντια σε όλα όσα σκεφτήκατε ποτέ ότι είναι αληθινά για την καταλληλότητα. Επίσης, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.

Καλά, εδώ είναι:

Οι παρακάτω ασκήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται με ελάχιστη ή καθόλου ανάπαυση και μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τον αριθμό των επαναλήψεων ή του χρόνου ανάλογα με το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης.

 • Άλματα -1 δευτερόλεπτα
 • Bodyweight καταλήψεων (μονόπλευρη όρθια για προχωρημένους) – 15-20 επαναλήψεις
 • Push-ups (πιο αργές επαναλήψεις για προχωρημένους) – όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις
 • Κτυπήστε τα άκρα (γυρίστε στη θέση σας και κλωτσίστε τα πίσω σας με τα δύο τακούνια) – 1 λεπτό
 • Γέφυρα οροφής (χρησιμοποιήστε ελβετική μπάλα ή ένα πόδι για προχωρημένο) – 15-20 επαναλήψεις
 • Superman (που βρίσκεται στο στομάχι με τα χέρια έξω από το πλάι, σηκώνει τα πόδια και το στήθος από το πάτωμα) – 15-20 επαναλήψεις
 • Υψηλά γόνατα (τρεξίματα στη θέση ανύψωσης γόνατα όσο το δυνατόν ψηλότερα) – 1 λεπτό
 • Στασιμότητα – 15-20 επαναλήψεις
 • Περιστροφές / περιστροφές κορμού – 20 επαναλήψεις σε κάθε κατεύθυνση
 • Πλευρικές στροφές / φτάνει – 20 επαναλήψεις σε κάθε κατεύθυνση
 • Ορειβάτες – 1 λεπτό (αν μπορείτε J)
  Καθίστε στο τείχος – όσο μπορείτε να το κρατήσετε
 • Dips (χρησιμοποιήστε καρέκλα / πάγκο / σκάλες) – όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις

Εκεί το έχετε … ακούγεται εύκολο, έτσι; Αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα, έτσι; Προσωπικά σας προκαλώ … Δοκιμάστε το … όχι, δοκιμάστε το τώρα! Βάλτε ό, τι κάνετε και δώστε το στιγμιότυπο και δείτε μόνοι σας. Εάν το βρίσκετε λίγο εύκολο, το οποίο αμφιβάλλω, το εκτελέστε 2-3 φορές χωρίς να ξεκουραστείτε.

Αυτή η προπόνηση θα προσφέρει πιο χρήσιμα αποτελέσματα και πλεονεκτήματα σε σχέση με οποιοδήποτε παραδοσιακό γυμναστήριο.

Τώρα, μπορείτε φυσικά να εφαρμόσετε αυτό το είδος της προπόνησης στο γυμναστήριο και να το κάνετε ακόμα καλύτερα, αλλά η ομορφιά αυτού είναι ότι μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε!

Επίσης, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν χιλιάδες άλλες ασκήσεις που μπορείτε να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε … Προτείνω να αλλάζετε τις ασκήσεις κάθε 2-4 εβδομάδες ή ακόμα καλύτερα να βάζετε μαζί 3 ή 4 διαφορετικές προπονήσεις και στη συνέχεια περιστρέψτε τα.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με μία από τις ασκήσεις, απλά το αντικαταστήστε με μία που γνωρίζετε ότι λειτουργεί το ίδιο μέρος του σώματος. Μπορείτε επίσης να μάθετε όλες αυτές τις ασκήσεις μαζί με δεκάδες άλλους στο βίντεο που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το οποίο θα αποτελείται από αρκετές προπονήσεις όπως αυτό που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε για να χτίσετε και να διατηρήσετε εκπληκτικά επίπεδα γυμναστικής, ακόμη και workouts με αλτήρες, swiss μπάλες, ιατρικές μπάλες και πολλά άλλα … παρακολουθήστε τους επόμενους μήνες.